FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

sâmbătă, 25 iunie 2016

Ziua 3: tot Hanioti

Mi-a placut Hanioti. Multe spatii de cazare, de toate felurile si pt toate buzunarele, ulite mici si inguste, garnisite cu stative de rufe pline cu prosoape si costume de baie. Plaje inguste si neamenajate.
Studiouri fara parter care au rezolvat astfel, dintr-un foc, problema parcarii si a teraselor umbrite.
Un tufis imens de limba soacrei:

Studiouri in constructie din marmura all inclusive (tare ciudate erau.....)

Si gata si cu ziua 3, inapoi spre studiourile noastre, o salata asortata cu multe branzeturi si paine proaspata, pe terasa, un pahar de vin adus din tara si la somn toata lumea. 
Noapte racoroasa, Boieri Dumneavoastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...