FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

luni, 2 aprilie 2012

cutiuta de azi - 02.04.2012

Hai ca va zic rapid de cutiuta de azi si mai incolo va povestesc ce-am gatit ieri la pranz, paste cu pui, urzici si capere, o nebunie:

Poza nu e mare realizare ca in we am uitat aparatu'ala bun la birou.

Hai sa va zic de cutiuta, azi a fost asa:
Sandvis din felii de paine alba unsa cu crema de branza (da, am o fixatie cu crema de branza, e mai slaba decat untul si mai usor de intins dimineata), bucatele de babic sarbesc, feliute fine de cascaval si frunze de leurda.
Alaturi un fursec de casa cu gem de gutui si cateva bombonici Skitles (asa se scrie?) cu aroma de fructe de padure.

Pentru tenis, inca 2 mere ionatane.

Gata, s-aveti o saptamana de exceptie, cu mult soare. Revin diseara sa ma laud cu reteta de paste. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...